Publicat la: 18.12.2018. 19:05 / 1.306 views

CAMERELE, MUTATE PÂNĂ LA REVELION. ÎN CAZ CONTRAR, C.N.A.I.R. VA FI CHEMAT SĂ PLĂTEASCĂ

Camerele pentru verificarea rovinietei de la Podul Mărăcineni vor fi mutate până la sfârşitul anului. Este anunţul făcut de prefectul de Buzău, în baza unor discuţii avute cu responsabilii Ministerului Transporturilor. În cazul în care operaţiunea nu va fi realizată, Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii îi vor fi imputate toate cheltuielile făcute până acum de autorităţile locale.

rovinieta 3Camerele video de supraveghere a traficului de pe Podul Mărăcineni, în vederea verificării rovinietelor, vor fi demontate şi mutate până la sfârşitul acestui an. Este anunţul făcut astăzi de şefa de la Casa Albă. Carmen Ichim susţine că s-a discutat cu responabilii Ministerului Transporturilor şi ai C.N.A.I.R., pentru ca operaţiunea să fie efectuată de urgenţă. 

Demontarea aparaturii de pe Podul Mărăcineni a fost tărăgănată pe motiv că trebuie organizată o licitaţie, dar autorităţile locale s-au oferit şi de această data să suporte cheltuielile cu mutarea. În cazul în care camerele nu vor fi dislocate până la finele lunii, toate costurile făcute până acum de autorităţile locale vor fi puse în cârca C.N.A.I.R., a declarant şefa Prefecturii.

Camerele ar urma să fie postate la ieşire din Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat, unde au fost deja amenajate toate celelalte componente tehnice necesare funcţionării sistemului de verificare a rovinietei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!