Publicat la: 21.12.2018. 19:29 / 1.201 views

CAMERELE AU FOST DATE JOS DE PE POD! AU FOST MUTATE LA IEŞIRE DIN POŞTA CÂLNĂU

Minunea s-a întâmplat! Camerele video pentru verificarea rovinietei au fost mutate de pe Podul Mărăcineni. Astăzi a avut loc operaţiunea de demontare a sistemului care le-a dat mari bătăi de cap şoferilor de pe Valea Slănicului şi nu numai. Camerele au fost postate la ieşire din Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat.

demontare maracineni CAMERE CALNAU

Astăzi, o dorinţă de ani buni a localnicilor de pe Valea Slănicului s-a îndeplinit: camerele video de verificare a rovinietei au dispărut de pe Podul Mărăcineni. Angajaţii unei firme responsabile cu dislocarea camerelor au demontat întreg sistemul video. Operaţiunea a dus la aglomerarea intersecţiei între DJ 203 K şi DN 2 E 85. De această dată, pentru şoferii care au stat în coloană să intre pe pod a meritat aşteptarea.

La scurt timp după demontare, camerele au fost duse la noua locaţie, la câţiva kilometru de oraşul Buzău, acolo unde, pentru scurt timp, lucrările de remontare au fost supravehgeate şi de prefectul Carmen Ichim. Astfel, conducătorii auto care circulă pe DN 2 E 85 trebuie să ştie că noul punct de verificare a rovinietei prin sistem video fix este la ieşire din Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!