Publicat la: 25.02.2019. 18:09 / 1.418 views

CAMERE VIDEO IN PASAJUL DE LA GARA. PRIMĂRIA CAUTĂ SPONSORI

Pentru că nu este proprietarul pasajului subteran de la Gara Buzău, Primăria nu are voie să investească fonduri pentru niciun fel de intervenţie la acest obiectiv important pentru buzoieni. 

pasaj 2Pasajul face legătura între cartierele de peste calea ferată şi oraş şi este tranzitat de sute de buzoieni, care locuiesc sau lucrează acolo. Pentru a spori siguranţa cetăţenilor, edilii şi-au propus să monteze camere video de supraveghere în pasaj.

Cu doi ani în urmă, Regionala Galaţi a reabilitat două peroane din Gara Buzău şi gurile de acces în tunel. Pasajul subteran şi cele două pasarele care trec peste calea ferată nu au fost incluse în proiect, chiar dacă erau într-o avansată stare de deteriorare.

Mai ales pe timpul nopţii, buzoienilor le este teamă să circule prin pasaj şi preferă să traverseze peste liniile de cale ferată, riscând să fie accidentaţi.

Faţă de felul în care se prezentau în urmă cu doi ani, cele două pasarele au mai fost reparate provizoriu pe ici, pe colo dar oamenii încă preferă să treacă peste linii, pe sub construcţiile metalice. Încă lipsesc porţiuni din plasa metalică, destinată să împiedice accesul la liniile de înaltă tensiune.

Din păcate, Primăria nu se poate implica în niciun fel pe un teritoriu care nu-i aparţine, aşa că pasajul şi cele două pasarele rămân în stadiul în care se află, până când vor fi reparate de Regionala Galaţi.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!