Publicat la: 08.01.2019. 19:36 / 1.256 views

CAMERE MOBILE PENTRU ROVINIETĂ, DUPĂ DISTRUGEREA UNEI CONSOLE

După ce le-a fost distrusă una dintre consolele de la Poşta Câlnău, autorităţile de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii au găsit, totuşi, o metodă pentru a verifica rovinietele. Au amplasat la faţa locului un sistem de camere mobile. Până la refacerea sistemului distrus de un şofer este posibil ca în fiecare zi traficul să fie astfel monitorizat.  

statie mobilaZilele trecute, una dintre consolele sistemului instalat şi pus în funcţiune înainte de Crăciun a fost dărâmată de un şofer care a scăpat maşina de sub control. Până la refacerea consolei şi repunerea în funcţiune a sistemului, decidenţii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii au adoptat o soluţie aplicată şi în perioada în care camerele de la Podul Mărăcineni nu operau, ca urmare a lucrărilor de consolidare de la pod. Au postat un sistem de camere mobile, tot pe amplasamentul de la ieşire din Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat.

Camerele mobile au aceleaşi particularităţi de a înregistra toate autovehiculele care tranzitează zona, fiind uşor detectabile autoturismele pentru care nu a fost plătită taxa de drum.

Reamintim că, înainte de Crăciun, camerele de la Podul Mărăcineni au fost demontate şi amplasate tot pe DN 2 E 85, la ieşire din localitatea Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Maria spune:

    Stiai ca poti primi inapoi o parte din banii de Rovinieta?

    Vezi pe http://www.iCashBack.ro

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!