Publicat la: 02.03.2021. 19:26 / 481 views

CALENDAR DAT PESTE CAP ÎN LIGA ZIMBRILOR. HC BUZĂU VA JUCA LA FINELE LUNII MARTIE

Incertitudine, pentru HC Buzău, cu privire la programul stabilit de federali. Abia în seara asta, buzoienii ar putea afla când vor disputa partida următoare, în prima ligă națională. După ce au câștigat la masa verde partida cu Poli Timișoara, “Lupii” încă mai așteaptă decizia federalilor, în ceea ce privește programarea etapei.

hc buzau minaur baia mare et17Pe surse, următorul meci ar trebui să se dispute pe 23 sau 24 martie, în cadrul unui turneu organizat la Baia Mare.

În acest context, sarcina lui Pero Milosevic  de a-și menține jucătorii într-o formă decentă devina una imposibilă. De altfel, mai toate echipele reclamă programul neregulat, cu câte trei meciuri într-o săptămână, urmate de pauze de o lună.

Pentru a-i ține pe handbaliști în priză, șefii de la HC vor încerca să organizeze câteva partide de pregătire. Altfel, pauza de aproape o lună i-ar putea scoate total din formă pe sportivii buzoieni.

Cu cele 23 de puncte acumulate în clasament, “Lupii” sunt pe locul 9 în Liga Zimbrilor, la unul distanță de CSM Focșani și Steaua București. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!