Publicat la: 18.07.2019. 18:23 / 428 views

CALEA GUNOAIELOR. DEPOZITE ILEGALE DE DEŞEURI PE ŞOSEAUA VADU PAŞII

Proaspăt asfaltata Şosea Vadu Paşii a redevenit mai nou şi locul preferat unde „gunoierii” oraşului îşi aruncă resturile de toate felurile de prin gospodării. Dacă acum şoseaua este curată şi frumoasă, dotată cu pistă de bicicletă, pe marginea ei au apărut din nou depozitele ilegale de gunoaie, care fuseseră desfiinţate înainte de lucrările de asfaltare.

gunoaie 1Deşeurile provenite din lucrări de construcţie, din demolări sau, pur şi simplu, din gospodăriile oamenilor au fost răsturnate din mijloacele de transport direct pe marginea drumului.

La nivelul municipiului a fost întocmită o hartă a punctelor unde buzoienii obişnuiesc să-şi arunce necontrolat gunoaiele de prin curte sau resturile menajere.

Teoretic, aceste zone sunt supravegheate de patrulele de la Poliţia Mediului iar cei prinşi asupra faptului suportă consecinţele.

Practic, depozitele ilegale apar ca ciupercile după ploaie, infectând solul şi atmosfera. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!