Publicat la: 16.04.2019. 18:06 / 1.505 views

CALE LIBERĂ PENTRU „EMINESCU”. A FOST SEMNATĂ AUTORIZAŢIA DE CONSTRUIRE

A fost eliberată autorizaţia de construire pentru Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, una dintre clădirile emblematice ale Buzăului. Din momentul începerii lucrărilor de consolidare, reabilitare şi modernizare, sunt prevăzute douăzeci de luni până la finalizarea proiectului. Liceenii vor putea reveni în sălile de studiu ale colegiului lor cel mai probabil în anul 2020.

eminescuUna dintre cele mai reprezentative clădiri ale municipiului va intra în renovare în următoarele zile.

Este vorba despre sediul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, ai cărui elevi şi profesori îşi desfăşoară în prezent activităţile în clădirea Liceului Tehnologic „Costin Neniţescu”

Pentru că este vorba despre o clădire-monument istoric, a fost necesar un interval mai mare de timp pentru obţinerea tuturor avizelor şi aprobărilor.

Amplasamentul viitorului şantier va fi predat în următoarele zile constructorului, care va putea demara lucrările în cel mai scurt timp.

Termenul final este stabilit după parcurgerea a douăzeci de luni de la începerea lucrărilor aşa că, cel mai probabil, elevii şi profesoriivor reveni în clădirea modernizată în anul 2020. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Elena spune:

    Au scos elevii din liceu din octombrie, pe motiv că incep lucrările,dar se vede treaba că nu era așa. Abia s-a obținut autorizatia in 6 luni, oare câte luni vor mai trece până vor incepe lucrările? Iar după cele 20 de luni, probabil urmează o prelungire de termen, că așa merge treaba la noi. Corect??

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!