Publicat la: 03.10.2017. 18:25 / 704 views

CĂLDURĂ, LA CERERE. RAM, PREGĂTITĂ SĂ LIVREZE AGENT TERMIC

Nopţile friguroase din ultima perioadă au produs, deja, îngrijorare, printre consumatorii buzoieni. Deşi suntem abia la începutul lui octombrie, RAM Buzău a primit solicitări pentru a livra agent termic. Societatea este pregătită să livreze căldură, dar cu câteva condiţii.

ram 2017Toate pregătirile pentru întâmpinarea sezonului rece sunt la zi, la RAM Buzău. Doar două puncte termice din municipiu mai trebuie verificate, dar ele pot livra căldură oricând. Instalaţiile au fost verificate şi se aşteaptă nopţile cu temperaturi scăzute. În schimb, consumatorii racordaţi la sistemul de transport pot deschide caloriferele încă de pe acum.

Cei care vor căldură mai devreme trebuie să înainteze o cerere, către RAM Buzău. Totuşi, numărul de solicitări trebuie să fie destul de mare, pentru a îndeplini specificaţiile tehnice ale instalaţiilor de livrare.

Deocamdată, pe adresa RAM Buzău au sosit câteva zeci de solicitări, pentru agent termic. În schimb, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari solicită amânarea livrării, în contextul în care în luna octombrie nu se acordă ajutor pentru încălzire

În prezent, aproape 15.000 de apartamente mai sunt racordate la sistemul centralizat, în contextul în care, din această iarnă, gigacaloria va costa 230 de lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!