Publicat la: 26.03.2020. 19:01 / 1.244 views

CĂLĂTORI LIMITAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI. PENTRU A FI EVITATĂ AGLOMERAȚIA DIN AUTOBUZE

Autoritățile buzoiene au decis să limiteze accesul călătorilor în autobuze, la orele la care se înregistrează cel mai mare număr de călători din Zona Industrială. Au fost trimiși polițiștii locali în stații, pentru a nu mai permite aglomerarea în mijloacele de transport în comun.

politie locala 2Astăzi, în stația de la Ductil, unde între orele 15:00 – 16:00 se adună cel mai mare flux de călători, au apărut mai multe echipaje ale Poliției Locale. Angajații veniți de la mai multe companii din Zona Industrială nu au mai fost lăsați să intre în autobuz într-un număr mare.

În ciuda unor nemulțumiri din partea călătorilor, limitarea accesului în autobuze s-a dispus tocmai pentru a preveni, pe cât posibil, răspândirea COVID-19.

Conducerea Trans Bus va dispune dublarea mijloacelor de transport care sosesc în stațiile din Zona Industrială, astfel încât să nu mai existe îmbulzeală la primul autobuz sosit. Și călătorii ar trebui să înțeleagă că trebuie respectate măsurile de protecție.

Prezența de astăzi a polițiștilor locali a făcut ca toate autobuzele sosite în stația de la Ductil să nu mai fie pline de călători, așa cum s-a întâmplat zilele trecute. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!