Publicat la: 04.09.2020. 18:01 / 655 views

CADOURI PENTRU SENIORI. VÂRSTNICII BUZĂULUI VOR FI SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA LOR

De mai mulţi ani de zile a devenit deja o tradiţie ca bunicii şi străbunicii buzoienilor să fie invitaţi la Primărie de ziua lor. Nici anul acesta, chiar dacă pandemia și alegerile locale sunt in prim plan, seniorii Buzăului nu au fost uitați.

persoane varstnice 1Pentru a marca cum se cuvine Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în toată lumea la 1 octombrie, Municipalitatea va organiza o serie de activități specifice.

La Palatul Comunal sunt invitați între 23 septembrie și 1 octombrie toți cei care împlinesc 100 de ani în 2020, dar și cuplurile care împlinesc sau au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Toți cei în cauză sunt rugați să transmită la Primărie copii după actele de identitate și certificatele de căsătorie și să lase și numerele de telefon la care pot fi contactați.

Seniorii care doresc să participe la concursurile de table, șah sau remi organizate în această perioadă, sunt invitați să se înscrie la Biroul Unic din Palatul Comunal până la 22 septembrie, ora 14.

După întâlnirea de la Primărie, unde vor primi mici cadouri și flori, bunicii și străbunicii Buzăului se vor reuni la o masă aniversară, unde îşi vor împărtăşi întâmplările din ultimul an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!