Publicat la: 15.05.2020. 18:55 / 618 views

CABINETUL DE URGENȚE, FUNCȚIONAL PÂNĂ ÎN TOAMNĂ. PESTE 400 DE INTERVENȚII, ÎN STARE DE URGENȚĂ

Cabinetele stomatologice se redeschid, cu respectarea unor măsuri stricte de protecție pentru personalul medical și pentru pacienți. O altă veste bună vine din partea Consiliului județean: cabinetul stomatologic, deschis pe perioada stării de urgență la Spitalul Județean, va funcționa în continuare, până în toamnă, cel puțin.

cabinet stomatologic spitalul de urgentaAstăzi, președintele Consiliului Județean a anunțat continuarea activității cabinetului pentru urgențe stomatologice, deshis pe perioada stării de urgență, la Spitalul Județean de Urgență.

Pe perioada stării de urgență, la cabinetul stomatologic din incinta Spitalului Județean de Urgență au fost tratate peste 400 de cazuri, medicii acordând și peste 1.000 de consultații prin telefon.

Numărul la care se pot face programări pentru intervenție la acest cabinet este 0787.827.228. Serviciile oferite sunt gratuite. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!