Publicat la: 19.12.2019. 19:38 / 450 views

CABINETE SPECIALIZATE ÎN RECUPERARE ŞI KINETOTERAPIE. VOM AVEA ŞI MEDICI SPECIALIŞTI

Veste bună pentru buzoienii care au nevoie de recuperare. Consiliul Judeţean, împreună cu reprezentanţii Spitalului Judeţean vor înfiinţa în curtea spitalului cabinete specializate în recuperare şi kinetoterapie, iar pacienţii vor fi îngrijiţi de medici specialişti care vor veni cu această ocazie la Buzău. Cabinetele vor fi modulare, anunţă conducerea Consiliului Judeţean.

cj decCabinete modulare, dotate cu aparatură de ultimă generaţie, în care buzoienii vor putea beneficia de cele mai bune condiţii de kinetoterapie şi recuperare. Consilierii judeţeni au votat astăzi proiectul ce face referire la terenul pe care vor fi amplasate noile cabinete, iar din perioada următoare se vor stabili şi detaliile.

Cabinetele vor beneficia de aparatură performantă, dar şi de medici specialişti care şi-au exprimat dorinţa de a lucra la Buzău.

În ultimii ani, din dorinţa de a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă buzoienii, Consiliul Judeţean şi-a îndreptat mai mult atenţia către Spitalul Judeţean. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!