Publicat la: 30.09.2014. 20:19 / 4.589 views

CA SĂ NU SE AMESTECE ÎNTRE EI! PESEDIŞTII AU AVUT ÎN FAŢĂ UN CARTON CU INSCRIPŢIA PSD

În şedinţa consiliului local municipal de astăzi, a atras atenţia faptul că fiecare consilier PSD, mai nou sau mai vechi, avea postat în faţă câte un carton pe care scria mare PSD. pesedeiExplicaţia ar fi aceea că în acest fel consilierii nu se vor mai amesteca între ei. 

În şedinţa de azi, PSD Buzău i-a putut prezenta şi pe cei patru noi consilieri transferaţi de la alte partide.

E vorba de Florin Hudiţoiu şi Victor Oprea de la PPDD, Florin Bucătaru de la PDL şi Silviu Necoară de la PNL.

Primarul Boşcodeală consideră că e mai bine vă au trecut la PSD întrucât în opoziţie n-aveau habar cum să voteze.

Graţie celor patru noi achiziţii, PSD are acum în Consiliul Local majoritatea de două treimi, astfel că poate promova orice hotărâre. Votul opoziţiei practic nu mai contează.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Vasile spune:

    Strategie de imagine a lui Brosco ca sa vada lumea cat de multi sunt cei de la PSD. El a reusit sa ii pacaleasca pe cei patru sa vina la PSD.
    Nu stiau cum sa voteze? Daca votau impotriva lui Brosco, nu era bine, nu stiau sa voteze? Acum stiu cum sa voteze, asa cum lise spune, pentru binele cetatenilor acestei urbe! Bravo, d-lor consilieri!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!