Publicat la: 05.04.2019. 20:15 / 957 views

„CA LA CARTE”. O PARTE DIN PATRIMONIUL BIBLIOTECII JUDEŢENE A FOST MUTAT

Activitatea de mutare a Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu” a intrat în cea de-a treia etapă. O parte din mobilier şi din cărţi au fost deja transferate în noul sediu cu ajutorul voluntarilor militari, poliţişti, jandarmi şi de la ISU Buzău. Activitatea de la sediul vechi din bulevardul Unirii este atent supravegheată pentru a se evita producerea unor evenimente neplăcute.

mutare biblioteca 1Activitate intensă în această dimineaţă la cele două sedii ale Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu”.

Cea de-a treia etapă a acţiunii de mutare a Bibliotecii din clădirea de pe Unirii în noul sediu de la Mall este în plină desfăşurare.

Salariaţii Bibliotecii beneficiază de sprijinul voluntarilor şi al mijloacelor de transport de la Armată şi treaba se desfăşoară „ca la carte”.

La noul sediu, alte echipe de salariaţi şi de voluntari aşteaptă să sosească autocamioanele militare pentru a prelua cărţile şi obiectele de mobilier şi de a le aşeza la locurile lor.

În Secţia franceză au fost deja aranjate cărţile în câteva rafturi, sala de lectură este pregătită să primească cititori iar sala multimedia este aproape gata.

Doar că, până la sosirea primilor abonaţi ai Bibliotecii Judeţene Vasile Voiculescu în noul sediu, va mai trece ceva vreme.

La sediul de pe Bulevardul Unirii va rămâne în funcţiune un birou, unde vor putea fi restituite cărţile împrumutate şi unde se pot face şi înscrieri noi.

Până acum, acţiunea de mutare a Bibliotecii Judeţene a decurs conform planificării şi nu s-a produs niciun eveniment neplăcut. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!