Publicat la: 29.05.2014. 19:52 / 2.011 views

C.E. DE MOTOCROS, MĂRUL DISCORDIEI ÎN CJ. CONSILIERII PDL S-AU OPUS ALOCĂRII A 1,5 MILIARDE DIN BUGETUL JUDEŢULUI

Aflat la poziţia a cincea pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de azi, proiectul care prevede aprobarea participării Consiliului Judeţean în calitate de coorganizator al Campionatului European de Motocros şi repartizarea a 150 de mii de lei clubului organizator, a stârnit polemici în miniparlamentul judeţean.

motocross_training_for_kidsPDLiştii au votat impotriva alocarii acestei sume, pe motiv ca judetul Buzau acorda deja un ajutor prin asigurarea infrastructurii.  

De cealalta parte, preşedintele CJ, Cristi Bâgiu este de părere ca acest campionat trebuie susţinut la fel ca oricare alt sport.

Chiar şi cu votul împotrivă al consilierilor PDL, proiectul de hotărâre a avut majoritate de voturi “pentru”, astfel că 1,5 miliarde de lei vechi vor zbura către clubul de motocros. 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!