Publicat la: 15.07.2019. 17:59 / 767 views

C.E.C.C.A.R. BUZĂU, ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE. CREMA CONTABILILOR A MARCAT 98 DE ANI DE EXISTENŢĂ

Zi de sărbătoare pentru experţii contabili şi contabilii autorizaţi din Buzău. La finele săptămânii trecute, au marcat 98 de ani de existenţă a Corpului înfiinţat la nivel naţional. În cadrul unui eveniment festiv derulat la un restaurant din oraş, mai mulţi membri ai breslei au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute de-a lungul anului sau pentru întreaga activitate.

ceccarLa eveniment, au participat autorităţi locale, reprezentanţi ai mai multor instituţii, alături de sărbătoriţii zilei, experţii cifrelor şi ai calculelor.

Pe lângă experţii cu rezultate deosebite, au fost premiate şi cele mai bune societăţi membre ale filialei. De asemenea, cei prezenţi au profitat de întâlnire pentru a dezbate pe mai multe teme legate de activităţile breslei.

La nivelul CECCAR Buzău activează peste 500 de membri, aproape 400 de experţi contabili şi peste 100 de unităţi de profil. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!