Publicat la: 01.07.2019. 18:18 / 428 views

BUZOIENII PREFERĂ TEHNOLOGIA. DIN CE ÎN CE MAI MULTE BILETE CUMPĂRATE PRIN SMS

Călătorii Trans Bus au posibilitatea să cumpere tichete de călătorie prin SMS, fără a mai trece la la ghişeu. Aplicaţia este valabilă de jumătate de an, iar controlorul verifică pe un telefon mobil dacă respectivul călător a cumpărat bilet. Numărul buzoienilor care aleg acest sistem de plată este mai mare de la o lună la alta.

autobuz olanda 3Din ce în ce mai mulți buzoieni aleg să nu mai treacă pe la casele de bilete ci să plătească contravaloarea tichetelor de călătorie direct de pe telefon, prin sms. Potrivit reprezentanților societății de transport, numărul buzoienilor care aleg să plătească astfel biletele, este mai mare de la o lună la alta.

Reprezentanţii societăţii de transport local explică cât de simplu funcţionează aplicaţia care este si uşor de verificat de către controlori.

Numărul de telefon la care trebuie trimis SMS este 7494, iar prețul plătit de călători este de 2,3 lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!