Publicat la: 07.12.2017. 19:30 / 542 views

BUZOIENII NU VOR PLĂTI FACTURI MAJORATE LA RAM. GUVERNUL A ALOCAT 15 MILIOANE PENTRU SUBVENŢII

Factura la căldură nu se va scumpi în acest sezon pentru abonații buzoieni ai Regiei de termoficare. Guvernul României a alocat 15 milioane de lei din fondul său de rezervă pentru municipiul Buzău. Banii vor fi folosiţi pentru asigurarea alimentării populaţiei cu energie termică în această iarnă.

calorifer-contorMunicipiului Buzău i-au fost repartizate 15 milioane de lei pentru subvenționarea energiei termice furnizate către abonaţii Regiei Autonome Municipale. Vicepremierul buzoian Marcel Ciolacu a anunțat că banii provin din Fondul de rezervă bugetară al Guvernului şi vor ajunge la Buzău ca urmare a unei hotărâri adoptate în cadrul şedinţei de Executiv de ieri.

Cu ajutorul banilor primiţi de la Guvern, costurile de producţie vor fi menţinute la acelaşi nivel şi preţul plătit de populaţie va rămâne cel stabilit de Consiliului Local Municipal.

Primăria subvenţionează o mare parte din preţul gigacaloriei care, de la 430 de lei, cât costă producerea ei, ajunge la abonaţii RAM la 230 de lei.

Tot în şedinţa de Guvern de ieri, Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Sotter” a fost inclus într-un program pilot prin care elevii din 50 de şcoli din ţară vor beneficia zilnic de o masă caldă sau de un pachet alimentar.

Din cei peste 30 de milioane de lei alocaţi în 2017-2018 pentru proiect, liceul buzoian va beneficia de 929 de mii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>