Publicat la: 18.01.2017. 19:10 / 1.138 views

BUZOIENII, INVITAŢI LA HORA UNIRII. SUNT PREGĂTITE SURPRIZE PENTRU CEI PREZENŢI

Buzoienii sunt invitaţi pe 24 ianuarie, la ora 10.00 la Hora Unirii. Evenimentul, orgnizat de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Muzeul Judeţean şi Teatrul George Ciprian, va fi găzduit în curtea muzeului. Organizatorii îşi doresc să realizeze cea mai mare horă a unirii din toate timpurile şi au pregătit celor prezenţi multe surprize. Printre altele, va fi pusă în scenă o piesă de teatru în cadrul căreia va fi reprezentat Alexandru Iona Cuza intrând călare pe cal în curtea instituţiei gazdă.

hora unirii muzeu 1Pe 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, la ora 10.00, buzoienii sunt aşteptaţi în curtea Muzeului Judeţean. Aici se va face cea mai mare horă a unirii pe care a văzut-o Buzăul vreodată. Tocmai de aceea, este nevoie de o participare a cetăţenilor cât mai mare.

Organizatorii au pregătit o serie de surprize celor prezenţi. Totul va culmina, însă, cu punerea în scenă a unei piese de teatru în aer liber, în cadrul căreia, Cuza va intra în curtea muzeului călare pe cal.

Prima ediţie a evenimentului, petrecută anul trecut, s-a bucurat de o participare mare a buzoienilor. Organizatorii speră că în acest an vor prezenţi şi mai mulţi buzoieni care vor putea vizita, ulterior, şi sălile de expoziţie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!