BUZOIENII AU FOST MAI CUMPĂTAȚI LA MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ. PREZENTĂRI MODERATE LA UPU

BUZOIENII AU FOST MAI CUMPĂTAȚI LA MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ. PREZENTĂRI MODERATE LA UPU

Dacă în anii trecuți, în perioada sărbătorilor pascale medicii nu mai reușeau să facă față numărului mare de prezentări la UPU, din cauza consumului exagerat de alcool și alimente bogate în grăsimi, anul acesta lucrurile au stat cu totul altfel. Potrivit medicilor, numărul prezentărilor nu a fost cu mult mai mare decât cele din zilele obișnuite. În schimb, la Maternitate, în prima zi de Paște s-au născut 4 bebeluși.

upu hol 2Nu se știe dacă de teama situației din spital generată de coronavirus, sau din alte motive, însă anul acesta buzoienii au fost cu mult mai moderați decât în anii precedenți la capitolul consum de alcool și alimente bogate în grăsimi. Numărul prezentărilor la UPU nu a fost cu mult mai mare decât în zilele obișnuite.

În schimb, la Maternitatea Buzău medicii și asistentele au avut mai multă activitate. În prima zi de Paste, la Maternitatea Buzău au avut loc patru nasteri.

Și în Noaptea de Înviere echipajele medicale de pe Ambulanță au fost solicitate să intervină în cazurile unor persoane cărora li s-a făcut rău în timpul slujbei. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și