Publicat la: 21.12.2018. 19:21 / 1.394 views

BUZOIENII AŞTEPTAŢI SĂ CIRCULE CU AUTOBUZUL. CĂLĂTORIILE SUNT GRATUITE

Primarul Constantin Toma a anunţat că în zielele de dinaintea Crăciunului şi cele premergătoare Anului Nou se va circula gratuit cu autobuzele în municipiul Buzău. În acest context, conducerea societăţii de transport invită buzoienii să îşi lase maşinile acasă şi să circule cu autobuzele. Facilitatea a fost gândită  în speranţa că va scădea numărul de maşini de pe străzi în aceste perioade aglomerate.

autobuz iarnaÎn perioada sărbătorilor de iarnă municipiul Buzău se transformă într-un adevărat furnicar. Străzile, magazinele sunt luate cu asalt de buzoienii ieşiţi ori la cumpărături ori pur şi simplu la plimbare. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor primarul Constantin Toma a decis ca în zielele premergătoare Crăciunului şi Anului Nou să se poată circula gratuit cu mijloacele de transport în comun.

Astfel, conducerea Trans Bus le  reaminteşte buzoienilor faptul că în datele de 23, 24, 25, 30, 31 decembrie şi 1 ianuarie pot circula gratuit cu autobuzul în orice zonă a oraşului.

Primarul Constantin Toma este conştient de faptul că oraşul se aglomerează excesiv mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă şi a gândit această facilitate tocmai pentru a-i convinge pe buzoieni să lase maşinile acasă şi să circule cu autobuzele.

În aceste condiţii, angajaţii din echipele de control şi vânzătoarele de la ghişeele de vânzare a biletelor sunt cei mai mulţumiţi. Asta deoarece, neavând obiectul activităţii vor avea mai multe zile libere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!