Publicat la: 05.04.2019. 20:34 / 2.338 views

BUZOIENII AR PUTEA RĂMÂNE ŞI FĂRĂ APĂ CALDĂ. DISCUŢII APRINSE, AZI, LA PRIMĂRIE

În cea de-a patra zi „fără căldură” în caloriferele abonaţilor la RAM, principalii responsabili s-au întâlnit la Primărie. Este vorba despre reprezentanţi de la Ecogen Therm, Ecogen Energy şi de la furnizorul de gaze naturale. Intrarea în insolvenţă a furnizorului de căldură pentru buzoienii racordaţi la RAM pare a fi iminentă.

ecogenÎntâlnirea tensionată dintre primarul Toma şi reprezentanţii societăţii Ecogen Therm, alături de cei ai furnizorului de gaze naturale, s-a desfăşurat fără prezenţa presei, în cabinetul edilului şef.

La finalul întâlnirii, concluziile nu au fost deloc îmbucurătoare pentru buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire al Regiei Autonome Municipale.

Preşedintele Ecogen Energy afirmă că nerealizările societăţii, care au adus societatea în prag de insolvenţă, sunt cauzate de intârzierea avizării preţului solicitat pentru energia termică.

Primarul Toma afirmă, de asemenea, că în factura pentru încălzire plătită de-a lungul anilor de abonaţii RAM a fost inclus şi preţul plătit de Ecogen Therm pentru închirierea utilajelor de la Ecogen Energy.

Noul preţ stabilit pentru energia termică după ce preţul la gaze a crescut, se află în dezbatere publică până pe 6 mai, urmând sa fie supus la vot in CLM.

Intre timp, Ecogen Therm va demara procedurile legale pentru intrarea în insolvenţă.

Şi dupa discuţiile de astăzi, situaţia abonaţilor la RAM rămâne incertă. După declararea insolvenţei la Ecogen Therm, buzoienii sunt în pericol de a rămâne şi fără apă caldă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!