Publicat la: 20.08.2018. 18:13 / 655 views

BUZOIENI, FINALIŞTI LA EURO 2018. CRISTI LUPU, VICENTE TOMA ŞI IONUŢ CHIRICĂ RĂZVAN RADU, ÎN LOTUL ROMÂNESC DE LA EURO

Buzăul a fost masiv reprezentat la Campionatele Europene de Minifotbal, competiţie găzduită de capitala Ucrainei, Kiev. Doi sportivi de la Luceafărul – Vicente Toma şi Răzvan Radu, unul de la Forius – Ionuţ Chirică, dar şi antrenorul Cristi Lupu au îmbrăcat tricolorul, la competiţia încheiată în weekend. Lotul buzoian a fost completat de Gheorghe Roşu, maseurul celor de la Metalul Buzău

minifotbalSelecţionata României a fost învinsă de echipa Cehiei cu scorul de 4-1, sâmbătă, în finala Campionatul European de minifotbal – EURO 2018 – de la Kiev. Pentru România, campioană continentală în şase rânduri, a marcat Ionuţ Andrei Nemiţanu (34), iar pentru cehi au punctat Jan Koudelka (3, 32) şi Ondrej Padera (7, 35).

În semifinale, România a dispus de Kazahstan cu 3-1 la loviturile de departajare, iar Cehia a surclasat Anglia cu 5-0.

Printre buzoienii de la Kiev s-a aflat şi Cezar Ionescu, cavaler al fluierului care a oficiat la treisprezece meciuri disputate în capitala Ucrainei.

România încheiase ediţia de anul trecut a competiţiei pe locul 4, în timp ce echipa Cehiei a fost învinsă în 2017 în finală de Rusia cu 3-2, la loviturile de departajare. România are şase titluri continentale consecutive în palmares (2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015). La ultimele două ediţii ale competiţiei, tricolorii nu au mai reuşit să ocupe niciun loc pe podium. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!