Publicat la: 11.08.2017. 18:28 / 810 views

BUZOIANUL MARCEL CIOLACU, PREMIER. ÎI ŢINE LOCUL LUI MIHAI TUDOSE ÎN MINIVACANŢĂ

ciolacuLiderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a devenit, astăzi, premier pentru câteva zile. Decizia a fost luată de şeful Guvernului, Mihai Tudose, care va fi în concediu în minivacanţa de Sf. Maria. Astfel, conducerea operativă a fost preluată de deputatul buzoian care în ultima perioadă a cunoscut o ascensiune politică de invidiat. Începând cu 16 august, Marcel Ciolacu va reveni în scaunul de vicepremier, funcţie atribută în urmă cu o lună şi jumătate, la formarea noului Guvern.

Tot săptămâna aceasta, preşedintele PSD Buzău a fost desemnat coordonator al Comitetului Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților. Marcel Ciolacu va avea în sarcină convocarea grupului de lucru privind logistica primară și siguranța națională, semestrial sau ori de câte ori este necesar. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. yo spune:

    E, e ca o recunoastere a meritelor sale de viceprimar la Buzau, perioada cand a facut multe pentru oras.

    Dar n-as putea noiminaliza niciun lucru facut pentru oras… de, sunt eu mai uituc… :-)))

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>