Publicat la: 18.01.2018. 19:15 / 734 views

BUZOIANUL BOGDAN DESPESCU A FOST DEMIS. A TRANSMIS UN ULTIM MESAJ ROMÂNILOR

Premierul interimar Mihai Fifor a semnat decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, în locul acestuia fiind numit, pentru şase luni, Cătălin Ioniţă. Buzoianul Bogdan Despescu a lansat în spaţiul public un mesaj prin care îşi exprimă convingerea că în cazul poliţistului pedofil a acţionat corect şi mulţumeşte colegilor pentru rezultatele obţinute de-a lungul timpului.

despescuPrim-ministrul interimar Mihai Fifor a semnat, miercuri, decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat.

Totodată, Fifor a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Cătălin Ioniţă.

Ambele decizii au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi intră în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Pe 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunţa că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Bogdan Despescu.

Carmen Dan a propus atunci înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Mihai Tudose a anunţat însă ulterior că Ioniţă a refuzat numirea şi că el i-a cerut lui Bogdan Despescu să îi prezinte, în termen de o săptămână, un raport, fără însă a lua o decizie privind demiterea.

Bogdan Despescu, şeful demis al Poliţiei Române, a transmis un mesaj colegilor săi, exprimându-şi convingerea că în cazul care a dus la înlăturarea lui de la conducerea instituţiei, cel privindu-l pe poliţistul arestat pentru agresiune sexuală, a acţionat corect.

Inspectorul şef demis al Poliţiei Române le-a mulţumit colegilor săi pentru sprijinul acordat, menţionând că „a fost o perioadă grea, dar frumoasă, cu foarte multe provocări şi numeroase cazuri complexe rezolvate”. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!