Publicat la: 16.01.2018. 19:12 / 683 views

BUZĂUL, SUB ZĂPADĂ. SE ACŢIONEAZĂ CU SARE ŞI CLORURĂ DE CALCIU

În sfârşit, zăpada mult-aşteptată de unii dintre noi, a căzut peste oraş. Încă de la primele ore ale dimineaţii,  RER Sud, firma responsabilă cu deszăpezirea în municipiu, a scos utilajele în stradă. De asemenea, s-a folosit atât sare, cât şi clorură de calciu, pentru a se evita formarea poleiului. Chiar şi aşa, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

utilaj 2Încă de noaptea trecută, utilajele RER Sud au ieşit pe străzi şi au curăţat zăpada de pe carosabil. În primă fază au fost curăţate arterele principale, după care atenţia s-a îndreptat şi către străzile mai puţin circulate.

De asemenea, pe străzile din municipiul Buzău s-a împrăştiat atât sare, cât şi clorură de calciu. S-a manifestat, însă, o grijă deosebită pentru străzile nou-asfaltate.

În continuare, utilajele societăţii de salubritate vor fi pregătite, mai ales că pentru perioada următoare meteorologii au anunţat ninsori şi pe alocuri viscol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!