Publicat la: 28.02.2018. 19:25 / 2.052 views

BUZĂUL, SUB ZĂPADĂ. PRIMA ZI DE IARNĂ, PRIMELE PROBLEME

Prima zi de iarnă în municipiul Buzău a dat bătăi de cap atât şoferilor, cât şi pietonilor. Până la orele prânzului pe străzile din municipiu şi pe trotuare s-a intervenit sporadic, astfel că pietonii şi şoferii s-au deplasat cu greu. Abia după orele prânzului, utilajele de deszăpezire au intervenit şi au împrăştiat materiale antiderapante.

drum oras 1Zăpada aşternută încă de la primele ore ale zilei a dat bătăi de cap atât pietonilor, cât şi şoferilor. Stratul de gheaţă de sub zăpadă i-a făcut pe participanţii la trafic să circule cu mare atenţie şi cu viteză mică. Şi asta din cauza faptului că în prima parte a zilei, ultilajele de deszăpezire au acţionat sporadic.

Abia după orele prânzului, pe străzile oraşului şi-au făcut apariţia utilajele, dar şi muncitorii pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi de pe trotuar.

Poliţiştii locali atrag atenzia buzoienilor care locuiesc la case, dar şi proprietarilor de magazine, că au obligaţia de a curăţa trotuarele de zăpadă în aceste perioade. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!