Publicat la: 18.02.2020. 19:42 / 342 views

BUZĂUL, ORAŞ CU TRANSPORT SMART. MANAGEMENT AL TRANSPORTULUI INTEGRAT DIRECT CU GOOGLE MAPS

Începând cu luna februarie 2020, Trans Bus pune la dispoziţia buzoienilor un serviciu de planificare a călătoriei direct în Google Maps. Astfel, Buzăul devine primul oraş din România care implementeaza un management al transportului public integrat direct cu Google Maps.

autobuz-trans-busVeste bună pentru buzoienii care obişnuiesc să folosească tehnologia modernă în activitatea zilnică. Societatea de transport local a implementat, ca noutate la nivel naţional, un serviciu de planificare a calatoriei direct in Google Maps avand datele referitoare la programul de circulatie actualizate continuu, atat pe traseele din municipiul Buzau cat si pe traseele din cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Buzau – Maracineni, usurand astfel accesul călătorilor la informatiile legate de transportul public local.

Sistemul central de management al curselor, parte a aplicatiei Trans Bus, a fost construit special pentru integrarea cu formatul Google pentru transportul public.

Datele introduse de catre Trans Bus in aplicatia interna sunt prelucrate automat si transmise automat catre Google pentru a asigura actualizarea informatiilor.

Ca functionalitati principale ale serviciului de planificare a calatoriei pentru calatori, este de menţionat planificarea calatoriei cu afisarea timpului de mers pe jos la si de la cele mai apropiate statii de transport, vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectata, vizualizarea plecarilor dintr-o anumita statie pentru unu sau mai multe trasee sau planificarea rutelor intre diferite orase.

Informatiile legate de acest nou servicu oferit calatorilor vor fi disponibile si pe site-ul TransBus, dar si pe pagina de Facebook a societatii si in autobuze. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!