Publicat la: 29.09.2017. 18:18 / 2.443 views

BUZĂUL NU-I UITĂ PE CEI NĂPĂSTUIŢI. PRIMĂRIA VA CONTRIBUI FINANCIAR LA AZILUL VINTILĂ VODĂ

Consiliul Local Municipal a aprobat în şediţa de astăzi un proiect de hotărâre privitor la cofinanţarea serviciilor acordate persoanelor vârstnice din azilul Vintilă Vodă. Aici sunt adăpostite şi mai multe persoane din municipiul Buzău, pentru care Municipalitatea va acoperi o parte din cheltuielile de întreţinere şi îngrijire care le revin. Azilul trece printr-un colaps financiar şi va trebui să supravieţuiască până la anul, când va fi preluat de Consiliul Judeţean Buzău.

batrana38 de bătrâni lipsiţi de aparţinători şi de mijloacele materiale necesare pentru a putea supravieţui, trăiesc în azilul de la Vintilă Vodă.

Din păcate, primăria de aici nu mai dispune de fonduri suficiente pentru a susţine finanţarea serviciilor sociale şi a salariilor necesare pentru funcţionarea aşezământului.

Fără un ajutor financiar de urgenţă, asistaţii riscă să ajungă pe drumuri.

Printre aceştia, se numără şi câţiva locuitori ai oraşului Buzău.

Primăria a hotărât să contribuie financiar la cheltuielile necesare pentru întreţinerea şi îngrijirea lor.

Aleşii municipali au aprobat astăzi proiectul parteneriatului dintre Consiliul Local Municipal Buzău şi cel al comunei Vintilă Vodă privind cofinanţarea serviciilor sociale acordate acestor persoane vârstnice.

Începând de anul viitor, azilul din Vintilă Vodă va fi preluat de Consiliul Judeţean Buzău.

Până atunci, orice bănuţ este binevenit pentru a ajuta la supravieţuirea acestui adăpost pentru cei 38 de oameni rămaşi în azil. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!