Publicat la: 22.01.2019. 18:42 / 655 views

BUZĂUL NU DUCE LIPSĂ DE SÂNGE. CENTRUL DE TRANSFUZIE ESTE CLASAT PE PRIMELE LOCURI ÎN ŢARĂ

Spitalul Judeţean din Buzău nu a trecut niciodată printr-o criză de sânge. Centrul de transfuzie sanguină a reuşit în fiecare an să asigure necesarul şi să mai trimită pungi cu sânge şi la alte 5 spitale din capitală. În această perioadă, cu viroze respiratorii şi cazuri de gripă, toţi donatorii vor fi consultaţi medical.

sange 3Centrul de Transfuzie Sanguină din Buzău a reuşit să încheie anul cu rezultate foarte bune, clasându-se printre centrele fruntaşe din ţară.

În afară de Spitalul Judeţean de Urgenţă, sângele donatorilor buzoieni mai ajunge şi la încă alte cinci spitale mari din Bucureşti.

Pentru toţi pacienţii care au nevoie de transfuzii, sângele este absolut vital şi multe vieţi au fost salvate de cei care donează pentru semenii lor.

Şi în acest an, urmând strategia anilor trecuţi, personalul Centrului de Transfuzie speră să asigure cantităţile necesare de sânge pentru ca niciun pacient buzoian să nu aibă de suferit.

În această perioadă, când numărul cazurilor de viroze respiratorii sau de gripă sunt extrem de numeroase, fiecare donator va fi consultat medical cu o mai mare atenţie.

Toţi cei care donează o cantitate de 400 mililitri de sânge vor fi recompensaţi cu tichete de masă în valoare de 67 de lei, o zi liberă de la locul de muncă iar celor din judeţ li se va deconta transportul. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!