Buzăul lui Marghiloman. O lună de evenimente artistice la Vila Albatros

Buzăul lui Marghiloman. O lună de evenimente artistice la Vila Albatros

Prima ediție a Festivalului ”Buzăul lui Marghiloman”poate fi considerată evenimentul cultural al anului. Festivalul se desfășoară în perioada 30 iulie – 28 august la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Vor avea loc concerte, spectacole de teatru, vor fi proiectate filme de artă și vor putea fi degustate delicii culinare.

Festivalul ”Buzăul lui Marghiloman” își va deschide porțile vineri, pe 30 iulie, de la ora 20, cu concertul trupei Vama. După o perioadă îndelungată, în care restricțiile cauzate de pandemie nu au permis organizarea de concerte cu public, iată că Vama va sparge gheața și va deschide seria de întâlniri muzicale de la Vila Albatros.

Maxim 2.500 de spectatorii vor putea viziona filme de artă, teatru de improvizație și concerte susținute de Alex Ștefănescu și Arată Artă Band, The Mono Jacks, Om la lună, Byron sau Mădălina Pavăl și Orchestra. Accesul publicului la festival va fi permis doar în condiții speciale.

Pentru cei care nu pot dovedi că au fost vaccinați sau că au trecut prin boală, va fi deschis un punct medical, unde vor fi efectuate teste rapide pentru Covid, teste plătite de cei care doresc să participe la festival.

Pe 12 august, buzoienii vor putea participa la concertul Trupei Fără Zahăr, iar în seara de 19 august la Opera Night cu Alex Nagy, Grațiela Solomon și Arată Artă Band.

Va fi o lună plină de evenimente artistice și de delicii culinare în gradina Vilei Albatros, în care funcționează Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” și unde, cu ani în urmă, Regina Maria și potentații vremii veneau în vizită.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și