Publicat la: 22.02.2019. 19:14 / 670 views

BUZĂUL COTIZEAZĂ LA AMR. SUMA ESTE CALCULATĂ ÎN FUNCŢIE DE NUMĂRUL DE LOCUITORI

clmMunicipiul Buzău face parte, ca membru asociat, din Asociaţia Municipiilor din România, iar primarul Toma este membru în Comitetul Director.

Toate municipiile care au calitatea de membru, trebuie să achite şi o cotizaţie, care a fost stabilită de Adunarea Generală a Asociaţiei la suma de 0,50 lei pe an pentru fiecare locuitor.

Buzăul are 133.376 de locuitori declaraţi, ceea ce face ca valoarea cotizaţiei să se ridice la suma totală de 66.688 de lei pentru anul în curs.

Unul dintre principalele obiective ale Asociaţiei Municipiilor din România este acela de a participa activ la îmbunătăţirea cadrului legislativ, în conformitate cu Constituţia României şi cu Carta Europeană a Autonomiei Locale.

Cea mai recentă acţiune a fost legată de bugetul naţional şi de sumele de bani care ar trebui repartizate primăriilor.

Proiectul a trecut cu majoritate de voturi şi valoarea cotizaţiei a rămas neschimbată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!