Publicat la: 06.09.2018. 18:20 / 466 views

BUZĂUL, CELE MAI MARI SUME PENTRU INVESTIŢII. INFRASTRUCTURA JUDEŢEANĂ, DE DOI ANI O PRIORITATE

În ultimii doi ani, Buzăul a atras cele mai multe fonduri europene şi guvernamentale din istorie, pentru investiţii în infrastructură şi în alte domenii de activitate. Este lauda pe care au repetat-o liderii PSD, la alegerile de ieri. „O să mai atragem şi alte sume”, a declarat preşedintele Marcel Ciolacu.

drum asfaltatProiectele de dezvoltare din judeţ au cunoscut cea mai bună perioadă în ultimii doi ani, spun autorităţile, după ce atât Consiliul Judeţean, cât şi mai multe primării au beneficiat de finanţări importante pentru modernizarea infrastructurii.

În contextul unor tensiuni mari la nivel de Guvern, fostul vicepremier Marcel Ciolacu declară că nu este interesat de o funcţie în Executivul actual, dar că poate face în continuare lobby pentru ca judeţul Buzău să primească şi alte fonduri destinate investiţiilor.

În momentul de faţă, la nivelul judeţului, se desfăşoară cele mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, graţie unor proiecte finanţate atât din fonduri europene, cât şi guvernamentale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!