Publicat la: 12.10.2018. 18:16 / 1.292 views

BUZĂUL, CAPITALA OFF-ROAD-ULUI. GTC TROPHY, PE DEALURILE DIN TISĂU ŞI MĂGURA

Zeci de maşini de off-road se vor întrece la Buzău în acest weekend. A şasea etapă a Campionatului Naţional de Off-Road se va desfăşura pe dealurile din Tisău şi Măgura. Strartul festiv s-a dat în această dimineaţă, pe platoul din faţa Palatului Comunal.

masini 1Buzăul este deja punct obligatoriu pentru a se desfăşura o etapă a Campionatului Naţional. De altfel, clubul de off-road GTC MotorSport are şi o legătură de suflet cu Buzăul, prin prisma acţiunilor caritabile pe care le organizează anual în mai multe zone cu familii nevoiaşe. De această dată, zeci de pasionaţi de off-road s-au reunit pentru a se întrece în cea de-a şasea etapă a competiţiei.

Pentru concurenţi, traseul de la Buzău este schimbat faţă de anii anteriori. Probele au loc în zona Tisău-Măgura. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!