Publicat la: 29.06.2020. 18:18 / 787 views

BUZĂUL A DEPĂȘIT PRAGUL DE 500. ÎNCĂ UN APEL TRANSMIS DE AUTORITĂȚI

În weekend județul Buzău a depășit pragul de 500 de îmbolnăviri cu coronavirus înregistrate de la începutul pandemiei. Ieri au fost anunțate nu mai puțin de 28 de cazuri noi, iar astăzi au fost raportate peste 10 persoane diagnosticate cu Covid-19. În acest context, autoritățile fac un nou apel către populație.

ambulanta si smurdZilele trecute, numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 de la nivelul județului Buzău a ajuns la peste 500. Astfel, bilanțul de astăzi arată că, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 533 de cazuri de coronavirus, în 286 dintre situații fiind vorba despre persoane declarate vindecate și externate.

În contextul în care județul nostru se confruntă în continuare cu un număr mare de îmbolnăviri zilnice, autoritățile fac încă un apel la responsabilitate către populație.

Astăzi, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unitate suport de Covid-19, erau internați aproape 130 de pacienți, în majoritate asimptomatici. Alte câteva zeci de persoane sunt internate la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!