Publicat la: 21.08.2020. 18:22 / 987 views

BUZĂUL A DEPĂȘIT PRAGUL DE 2000 DE ÎMBOLNĂVIRI. DOUĂ DECESE ȘI 47 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS

Județul Buzău a depăși, astăzi, pragul de 2000 de îmbolnăviri înregistrate de la începutul pandemiei. Autoritățile din sănătate au anunțat 47 de cazuri noi de coronavirus și încă două decese. În aceste condiții, criza locurilor de internare este departe de a fi rezolvată.

covid spital 5Județul Buzău a ajuns la peste 2000 de îmbolnăviri de Covid de la începutul pandemiei, după ce, în ultimele 24 de ore, aproape 50 de cazuri noi au fost confirmate de autoritățile din sănătate. Direcția de

În aceste condiții, continuă criza locurilor de internare disponibile la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență și la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Numărul buzoienilor infectați cu Covid, nevoiți să rămână acasă, a crescut.

În ultima săptămână, la nivelul județului Buzău, au fost confirmate aproape 300 de cazuri noi de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!