Publicat la: 05.04.2018. 18:49 / 1.008 views

BUZĂU – ORAŞ DESCHIS. MUNICIPIUL ARE UN LOGO OFICIAL

Concursul iniţiat de Primărie pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru Municipiul Buzău şi-a desemnat câştigătorul. Acesta este Adrian Mironescu, un tânăr grafician din Iaşi. De acum înainte, logo-ul cu sloganul „Buzău – oraş deschis”, va fi însemnul oficial al Municipiului, alături de stemă şi de steag.

logo buzauAdrian Mironescu, un tânăr grafician din Iaşi, a fost desemnat câştigător al concursului iniţiat de Primăria Buzău pentru realizarea unui logo oficial.

Atât artistul, cât şi creaţia sa, au fost prezentaţi astăzi presei şi, implicit, şi buzoienilor, de către primarul Constantin Toma şi Valeriu Şuşnea, în calitate de preşedinte al juriului.

Logo-ul creat de Adrian Mironescu a luat naştere ca urmare a unui studiu aprofundat al oraşului nostru, al caracteristicilor sale principale, dar şi asupra locuitorilor săi.

Ideea a pornit de la conceptul de „oraş deschis”, care se poate dezvolta în foarte multe direcţii.

Premiul obşinut de tânărul grafician este în valoare de 12.000 de lei iar conceptul său a fost ales câştigător din 24 de oferte.

Pentru început, logo-ul oficial al Buzăului va fi aplicat pe noile indicatoare de intrare în oraş care vor fi montate la porţile municipiului dinspre Ploieşti şi dinspre Râmnicul Sărat. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Cetatean spune:

    Ca sa pot folosi acest logo imi trebuie o aprobare speciala sau atat timp cat promovez orasul nostru este admisa folosirea lui pe orice suport.??!!
    multumesc

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>