Publicat la: 20.10.2017. 18:25 / 1.188 views

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI. CONSILIUL JUDEŢEAN ŞI I.S.U., PRINTRE ANGAJATORI

Astăzi s-a desfăşurat la Colegiul Agricol Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Peste 40 de angajatori şi câteva sute de buzoieni aflaţi în căutarea unui loc de muncă s-au prezentat, unii pentru a recruta forţă de muncă, alţii pentru a-şi găsi un job potrivit. Ca o noutate, la bursa de astăzi au participat ca potenţiali angajatori şi Consiliul Judeţean şi ISU Buzău.

bursa absolventi 1Periodic, AJOFM Buzău organizează burse ale locurilor de muncă destinate diferitelor categorii sociale. Cea de astăzi a fost dedicată absolvenţilor, însă s-a putut prezenta oricine îşi caută un loc de muncă. Particularitatea evenimentului de astăzi a constat în faptul că au fost prezente şi instituţii ale statului care caută forţă de muncă.

La bursă au participat câteva sute de persoane,tineri absolvenţi şi nu numai. Cu toţii erau animaţi de dorinţa de a munci, însă nu toţi au găsit jobul potrivit pregătirii lor.

La nivelul municipiului Buzău rata şomajului se situează în jurul a doi la sută. În judeţ, însă, din cauza beneficiarilor de ajutor social, rata este îngrijorător de mare. Acesta este şi motivul pentru care AJOFM organizează frecvent astfel de burse. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!