Publicat la: 16.03.2020. 14:52 / 339 views

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, AMÂNATĂ PENTRU A EVITA ÎMBOLNĂVIRILE

Coronavirusul schimbă şi agenda Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cel mai mare eveniment pe care îl organizează an de an instituţia este amânat, până la o dată care va fi anunţată ulterior. Reprezentanţii AJOFM au decis să suspende bursa, pentru a evita răspândirea virusului.

bursa 2Cel mai mare eveniment de pe agenda AJOFM a fost deocamdată suspendat. Bursa Locurilor de Muncă, eveniment care ar fi adunat peste 1000 de persoane a fost amanata în contextul pandemiei de coronavirus.

Media zilnică de dosare pentru șomaj nu o depășește pe cea care se înregistrează într-o zi normală a anului.

Din discuțiile purtate cu diferiți angajatori buzoieni, spun reprezentanții AJOFM, nu reiese că ar urma un val de concedieri, în următoarea perioadă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!