Publicat la: 19.04.2018. 18:27 / 902 views

BURSĂ GENERALĂ, MÂINE, LA BUZĂU. 700 DE JOBURI PUSE LA BĂTAIE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, mâine,  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment la care au confirmat participarea 58 de angajatori. Sunt oferite aproape 700 de joburi dintre care doar 16 pentru absolvenţii de studii superioare. Bursa va fi găzduită de Liceul Agricol, de la ora 9.

bursa generalaMâine va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, primul eveniment de acest fel la nivel naţional, în 2018. Municipiul Buzău concentrează oferta potenţialilor angajatori, peste 500 de joburi dintr-un total de 681 fiind oferite de societăţile din municipiul reşedinţă de judeţ. Evenimente similare vor fi organizate concomitent la Rm. Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu. Din păcate, doar 16 locuri de muncă le sunt oferite absolvenţilor de studii superioare

La bursă vor fi prezente şi 20 de firme de consultanţă.

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentanţii AJOFM spun că imediat după bursele de muncă 10-15 procente din locurile de muncă oferite se ocupă. Alţi candidaţi sunt chemaţi la un interviu sau la o probă de lucru în următoarele 48 de ore. Evenimentul va fi găzduit de Liceul Agricol şi va începe de la ora 9. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!