Publicat la: 03.04.2018. 19:20 / 848 views

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. SUNT AŞTEPTAŢI ATÂT ŞOMERII, CÂT ŞI ANGAJATORII

Veste bună pentru buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Pe 20 aprilie se organizează prima bursă mare din acest an, la care sunt aşteptaţi să participe atât şomerii, cât şi potenţialii angajatori.

bursa 2Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează pe 20 aprilie o bursă generală a locurilor de muncă. Este primul astfel de eveniment de amploare, de la începutul anului, iar organizatorii se aşteaptă la o participare numeroasă, atât din partea celor ce doresc să îşi găsească un loc de muncă, cât şi din partea celor aflaţi în căutarea de forţă de muncă.

Vestea bună este că în ultima perioadă rata şomajului la nivelul judeţului Buzău s-a aflat în scădere. Acest lucru poate arăta, printre altele, şi o mai mare disponibilitate din partea şomerilor de a-şi găsi un loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă se va organiza în toate zonele din judeţul Buzău, iar la nivelul municipiului, buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă trebuie să fie prezenţi pe 20 aprilie la ora 9.00 la Liceul Agricol.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!