Publicat la: 13.10.2017. 18:20 / 1.103 views

„BURSA ABSOLVENŢILOR”, PE 20 OCTOMBRIE. SUTE DE JOBURI, DISPONIBILE ÎN JUDEŢ

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează pe 20 octombrie Bursa locurilor de munca pentru absolvenţii promoţiei 2017.  Evenimentul va fi găzduit de Liceul Agricol şi pune la bătaie, la nivel de judeţ, câteva sute de locuri de muncă.

bursaEvenimentul din 20 octombrie este destinat, cu precădere, tinerilor absolvenţi, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită. La nivel de judeţ sunt disponibile câteva sute de joburi, majoritatea destinate absolvenţilor de studii medii.

În municipiul Buzău, acţiunea se va desfăşura în incinta Colegiului Agricol Constantin Angelescu, de la ora 9. Peste două sute de angajatori au fost contactaţi, iar cei ce se vor prezenta vor oferi locuri de muncă destinate absolvenţilor de studii medii dar şi pentru absolvenţii de facultate.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura, simultan, şi la Râmnicu-Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!