Publicat la: 14.05.2019. 18:16 / 561 views

BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ LA LICEUL TEHNIC. LICEENII AU PARTICIPAT ÎN NUMĂR MARE

Astăzi, Liceul Tehnic a fost gazda unei burse a locurilor de muncă la care au participat aproape 20 de angajatori. Locurile de muncă oferite sunt chiar pe specializările elevilor din anii terminali, astfel că mulţi dintre ei s-au arătat interesaţi de ofertă.

bursa tehnic 1Un eveniment mai puţin obişnuit a fost găzduit astăzi de Liceul Tehnic. Cadrele didactice, din dorinţa de a face mai uşoară tranziţia elevilor de la şcoală la piaţa muncii, au salutat ideea de a ajuta la organizarea unei burse a locurilor de muncă, în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Bursa, la care au participat aproape 20 de angajatori, a fost apreciată de elevi cărora li s-au oferit locuri de muncă pe specificul profilelor din anii terminali.

Liceul Tehnic este una dintre unităţile de învăţământ unde cadrele didactice se preocupă continuu de ceea ce se întâmplă cu elevii după finalizarea studiilor. Din acest motiv se implică activ în a facilita trecerea elevilor din băncile şcolii la locuri de muncă potrivite pregătirii lor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!