Publicat la: 16.04.2018. 18:25 / 647 views

BULEVARDUL RĂMÂNE PARCARE PRIVATĂ. NUNTAŞII, PROTEJAŢI DE HOTĂRÂREA DE CONSILIU

Odată cu trecerea la ora de vară, s-a închis şi circulaţia rutieră pe Bulevardul Bălcescu în perioada weekend-urilor. În continuare, însă, o porţiune bună din bulevard va fi ocupată de maşini ale celor care petrec la unul dintre restaurantele din zonă. Potrivit autorităţilor, localul nu beneficiază de parcare, astfel că avea nevoie de o asemenea facilitate.

bulevard 2Ani la rândul, buzoienii au atras atenţia autorităţilor cu privire la nerespectarea regulilor pe Bulevardul Bălcescu. Oamenii sunt deranjaţi de faptul că pe perioada weekend-urilor, atunci când circulaţia este închisă, este permisă parcarea maşinilor celor care petrec la unul dintre restaurantele din zonă. Din păcate, la fel se va întâmpla şi în acest an. Restaurantul va beneficia de parcare pe bulevard, chiar dacă pentru restul lumii circulaţia este închisă.

Restaurantul cu pricina are parcarea rezervată chiar printr-o hotărâre de consiliu local, iar justificarea pentru care a fost posibil acest lucru o reprezintă lipsa unei parcări pentru clienţii localului respectiv.

Măsura închiderii Bulevardului Bălcescu datează din 2005. Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, în weekend-urile de vară, autoturismele nu au voie să circule pe tronsonul dintre poarta Crângului şi Prefectură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!