Publicat la: 07.04.2021. 18:41 / 160 views

BULDOGII, MAI BUNI DECÂT LUPII. DINAMO TRECE DE HC BUZĂU FĂRĂ DREPT DE APEL

HC Buzău pierde un tempo în cursa pentru primele locuri ale Ligii Zimbrilor, după ce a fost învinsă ieri, de Dinamo București. Lupii au trebuit să se recunoască învinși la finalul unui meci fără istoric, în care Dinamo, echipa mai valoroasă și mai experimentată, a controlat ostilitățile pe tot parcursul confruntării.

dinamo hc buzau handbalBuzoienii au avut un singur moment când au condus, chiar în startul partidei. După ce au reușit să deschidă scorul, însă, elevii lui Pero Milosevic n-au reușit să țină pasul cu dinamoviștii, permițându-le acestora să înscrie de cinci ori consecutiv. De altfel, toată prima repriză a stat sub semnul dominației bucureștenilor. O singură răbufnire de orgoliu a Lupilor, undeva către finalul primului act, nu a fost suficientă pentru a echilibra starea de fapt de pe parchet.

La pauză, nicio surpriză, Dinamo intra cu un avantaj de 3 goluri, 13 la 10.

Nici al doilea mitan nu s-a derulat după alte coordonate. Dinamo a fructificat plusul de experiență, dar și valoarea superioară, reușind să se distanțeze chiar și la șapte goluri. Buzoienii au reușit să limiteze proporțiile scorului în ultimele minute, grație celor trei reușite  consecutive semnate de Esteki, astfel că rezultatul final a fost unul rezonabil, 20 la 25.

După meciul de ieri, HC se menține pe poziția a 9-a în Liga Zimbrilor. Cum primul eșalon al handbalului românesc nu se va mai disputa după sistemul play-off/play-out, buzoienii sunt scutiți de emoțiile retrogradării. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!