Publicat la: 07.12.2016. 19:28 / 816 views

BUGET PENTRU PROFESORI. ÎNCĂ O „ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ” CONVOCATĂ PENTRU SALARIAŢII DIN ŞCOLI

Pentru a doua oară în decurs de două luni, primarul Buzăului a convocat consilierii municipali într-o „Şedinţă de îndată”. Unii dintre directorii unităţilor şcolare au întârziat să ceară bani pentru salariaţii lor. A fost necesar ca aleşii locali să voteze o rectificare a bugetului municipal pe 2016 pentru ca profesorii să-şi poată primi lefurile.

clm-1Primarul Buzăului a convocat pentru astăzi o nouă Şedinţă de Îndată a Consiliului Local Municipal, al cărui punct principal de pe ordinea de zi a fost o rectificare bugetară.

Ca şi în luna noiembrie, unii dintre directorii de unităţi şcolare din municipiu au uitat să ceară bani pentru salarii.

Pentru ca în viitor să nu se mai producă astfel de întâmplări nefericite, care să oblige consilierii locali să tot rectifice bugetul municipal, primarul va impune semnarea de contracte între şcoli şi Municipalitate.

Salariaţii din învăţământul municipal îşi vor primi din nou salariile „de îndată”.

Treizeci de milioane de euro, adică aproape jumătate din bugetul local, este investit de primărie în educaţia copiilor din Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!