Publicat la: 11.01.2021. 19:19 / 476 views

BUGET DE PANDEMIE. MAI MIC CU 10 MILIOANE DE EURO DECÂT ANUL TRECUT

Anul trecut, pandemia generată de noul coronavirus care a invadat întreg mapamondul, a contribuit din plin și la micșorarea încasărilor la taxe și impozite în Primăria Buzău. Pentru anul în curs, după ce vor fi scăzute cheltuielile de funcționare, cu ce va mai rămâne din buget, va fi continuată dezvoltarea orașului și vor fi puse în valoare proiectele cu finanțare proprie.

lucrari castani 2Bugetul local se află în lucru, dar nu poate fi definitivat decât după aprobarea bugetului național.

Din păcate, primarii din țară nu au fost invitați să participe la creionarea bugetului național, așa cum ar fi fost normal.

În ultimii patru ani, gradul de colectare a taxelor și impozitelor la Buzău a crescut de la 68% la 94% pentru agenții economici și 86% pentru populație, ceea ce a însemnat aproximativ 12 milioane de euro în plus la bugetul local

Se așteaptă ca anul acesta, în condițiile prelungirii pandemiei, bugetul să fie mai mic decât în 2020 cu 10 milioane de euro și să ajungă la 65 milioane euro în total. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!