Publicat la: 26.02.2021. 20:28 / 525 views

BUGET DE CRIZĂ. CJ ÎȘI VA DUCE LA ÎNDEPLINIRE OBIECTIVELE

Va fi un an greu din punct de vedere financiar iar asta se va reflecta întocmai în lucrurile ce vor putea fi duse la bun sfârșit. Vor fi mai puține proiecte, mai puține investiții, însă trebuie să o scoatem la capăt. O spune președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu,  care apreciază că bugetul pe anul 2021 va fi unul de criză, cu numeroase cheltuieli tăiate și cu venituri înghețate.

neagu buget cjPandemia este cea care a dat totul peste cap. Pe de o parte, economia a avut serios de suferit, lucru care se reflectă inclusiv la nivelul bugetului național și județean, pe de altă parte, instituțiile trebuie să aloce bani grei pentru a face față crizei sanitare. Petre Emanoil Neagu spune că instituția pe care o conduce își  va duce la îndeplinire obiectivele propuse pentru acest an, indiferent de cât de greu va fi.

Neagu a adăugat că are anumite nemulțumiri pe care le va detalia odată ce bugetul va fi adoptat în forma finală, însă, principalul obiectiv este atragerea de fonduri europene pentru a suplimenta astfel banii de care va dispune instituția:

Bugetul de Stat ar putea fi adoptat cel mai devreme marți, 2 martie, atunci când camerele reunite ale Parlamentului sunt convocate în ședință comună. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!