Publicat la: 19.01.2018. 19:28 / 1.283 views

BUGET DE 45 DE MILIOANE DE EURO, ÎN DEZBATERE. ASFALTĂRI, FONDURI UE, INVESTIŢII MAJORE ÎN ŞCOLI

Şefii din Palatul Comunal au definitivat proiecţia bugetului pe acest an. Primăria va avea la dispoziţie o sumă mai mică faţă de cea din 2017. Cu toate acestea, edilul-şef Constantin Toma anunţă investiţii majore în asfaltări, în educaţie, dar şi atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii sau pentru alte obiective.

toma raportProiectul de buget a fost lansat, ieri, în dezbatere publică şi urmează să fie supus aprobării Consiliului Local Municipal în luna februarie. Sunt bani mai puţini pentru 2018, spune primarul Constantin Toma, amintind, din nou, despre cheltuilelile de personal pentru aproape 300 de poliţişti locali.

Totuşi, edlilul-şef susţine că multe investiţii propuse pentru acest an vor fi realizate cu ajutorul proiectelor finanţate din fonduri europene.

Chiar dacă în 2017 s-a atins un record de asfaltări pentru ultimii ani, infrastructura rutieră rămâne o problemă departe de a fi rezolvată. Autorităţile şi-au trecut în plan asfaltarea a peste 100 de străzi.

Nu în ultimul rând, educaţia se află pe lista de priorităţi pentru 2018. Pe lângă modernizări şi dotări la creşe, grădiniţe, şcoli şi licee, vor fi finanţate proiecte care să aducă economie pentru toate unităţile de învăţământ din municipiu.

Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul Primăriei. Eventualele propuneri, amendamente sau sugestii din partea cetăţenilor simpli ori ale altor persoane interesate pot fi depuse până la data de 2 februarie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!