Publicat la: 12.12.2019. 19:15 / 357 views

BUCĂTARII, LA MARE CĂUTARE. SUNT ŞCOLIŢI DE CEI MAI BUNI SPECIALIŞTI

La acest moment, pe piaţa muncii din Buzău există mare cerere de bucătari iscusiţi. Aceştia trebuie, însă, şcoliţi înainte de a intra pe uşile bucătăriilor marilor restaurante. Astăzi, o serie de cursanţi au susţinut examenul de absolvire şi au încântat examinatorii cu produsele lor.

bucatari 1 bucatari 3

Sarmale, fripturi, salate, aperitive şi chiar şi dulciuri sofisticate au pregătit astăzi absolvenţii cursului de bucătari despre care profesorii au numai cuvinte de laudă.

Pasiunea pentru a găti şi-au demonstrat-o astăzi la absolvirea cursului ce a durat 5 luni şi în timpul căruia au învăţat trucuri şi secrete într-ale bucătăriei. Acest lucru era de aşteptat, în condiţiile în care mentori le-au fost specialişti cu experienţă în domeniu.

Absolvirea unui astfel de curs, organizat de MondoConsult, pe de o parte îi ajută pe buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, iar pe de altă parte le oferă garanţia angajatorilor că nu au de-a face cu novici într-ale gătitului.

Diplomele eliberate după absolvirea cursurilor sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, iar absolvenţii pot lucra atât în ţară cât şi în străinătate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!